Foto: Mango
Statistikas dati liecina, ka Latvijā ir lielākais vientuļo vecāku īpatsvars Eiropā, un starp māmiņām, kuras savas atvases audzina vienas, ir arī vairākas sabiedrībā zināmas sievietes.

Dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša (attēlā) savu četrarpus gadus veco dēlu Sebestianu Matiasu Bronušu jau divus gadus audzina viena pati, bet bērna audzināšanu un savu radošo darbu viņai neesot nekādu problēmu apvienot.

"Nekas nav grūti, ja mērķtiecīgi skatās uz dzīvi un izvērtē - kas ir labākais gan sev, gan bērnam," žurnālam Privātā dzīve stāstījusi dziedātāja. "Dēls ir stimuls visam, ko daru. Lai viņu un sevi nodrošinātu ar to, ko vēlamies, jānopelna daudz naudas, tāpēc ļoti daudz strādāju," skaidro Candy, kura ar dēla tēvu, uzņēmēju Arti Bronušu, vairs neuztur nekādus kontaktus.

Tā kā bērna tēvs dzīvo ārzemēs un atvases audzināšanā neiesaistās, jaunajai sievietei Sebestiana pieskatīšanā palīdz bijušā vīra vecāki, un puisēns bieži tiek atstāts pie viņiem laukos.

"Es nesūdzos, mums iet labi. Nebaidījos šķirties un visu atbildību uzņemties viena - kāds labums dēlam no ģimenes, kurā nevalda harmonija?! Tagad esmu neatkarīga sieviete, kura ar visu tiek galā pati," Candy pauž apmierinājumu.

Darbu dēļ reizēm puisēns tiek ņemts līdzi arī uz mēģinājumiem, tomēr dziedātāja cenšas no tā izvairīties, jo mammas darbs dēlu pārlieku nogurdina. Tāpat viņa novērojusi, ka pēdējā laikā dēlēns kļuvis gudrāks un viltīgāks.

"Izlutināts špicbuks jau viņš man ir, taču vienmēr zina robežu, kad vairs nedrīkst neklausīt," savu atvasi raksturo dziedātāja, kura savulaik izklaides portālam Mango atklāja, ka ir liela bērnu mīļotāja un labprāt laistu pasaulē vēl vismaz divus mazuļus.

Starp sabiedrībā populārām vientuļajām māmiņām minamas arī par radiogeišu dēvētā žurnāliste Ieva Adamss, kura audzina piecus gadus veco Viktoru Namkaju un nepilnus četrus gadus veco Umu Padmi, mūziķa Andra Kiviča dēlēna Kristofera Paula māte, stiliste Dana Dombrovska, Jāņa Šipkēvica šķirtā sieva Kristīne Līpīņa, kura audzina abu kopīgo meitu Tīnu, un citas.

Galerijā: dziedātāja Candy kopā ar savu četrus gadus veco dēlēnu Sebestianu (foto: Mango.lv un aģentūra LETA). 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!