Foto: Privātais arhīvs

Simpātiskā dziedātāja Candy jeb Liene Greifāne (attēlā) turpina būt aktīva visos veidos, lai gan pavisam nesen dzemdējusi otro dēlu. Viņa jau atgriezusies uz skatuves un nu iepriecina fanus ar jaunu, stilīgu imidžu.

Savu jauno sasuku māksliniece atrādījusi faniem ar sociālā tīkla Twitter starpniecību. Nesen vēl garo cirtu īpašniece savu vasaras vidū iegūto romantiskās laumiņas griezumu pārvērtusi pavisam panciskā sasukā, vērienīgi izskujot sānu. Kā atklāj pati dziedātāja, pie jaunās sasukas tikt viņai palīdzējis frizieris Andris Tide.

Liene ir no tām Latvijas skatuves zvaigznēm, kuras nebaidās sekot modei un regulāri eksperimentē ar mantu griezumiem un krāsām. Lielākie fani atcerēsies, ka karjeras sākumā dziedātājai bija īsi baklažānu toņa mati. Pēc tam viņa atgriezās ar blondu sasuku, kuru kādā brīdī, sekojot Britnijas Spīrsas piemēram, pašrocīgi iznīcināja, noskujot kailu galvu.

Loading

Something new, something fun. Salon Mavinc, hairdresser Andris Tide #salon #marvinc #vecriga #cool #hairstyle #hairdresser #loveit

View on Instagram

Kādu laiku Liene padzīvoja ar lēnām ataugošajiem dabīga toņa matiem, līdz atkal atgriezās pie blondās sasukas. Nedaudz pavariējusi ar krāsas toņiem, dziedātāja vasaras vidū garos matus nogrieza pavisam īsus. Nu dziedātāja gājusi vēl tālāk, noskujot lielu daļu matu un pietuvojoties savam plikgalvības periodam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!