Foto: LETA

Mūziķis, grupas "Dagamba" līderis Valters Pūce sagaidījis pasaulē savu otro meitu.

Čellists Valters Pūce kopā ar dietoloģi Ilvu Lazdu ir kopā jau 12 gadus. Pārim ir piecus gadus veca meitiņa Paula, un 11. decembrī ģimene kļuva vēl kuplāka, proti, piedzumusi arī otra meita.

"Meitiņas vārds ir Elza. Vesela, skaista un esam ļoti priecīgi par mūsu ģimenes jauno cilvēciņu," portālam "Delfi" teic mūziķis.

Lai arī Valters ar Ilvu ir kopā jau ilgi, abi nav oficiāli savas attiecības reģistrējuši. "Delfi" šogad jūlijā vēstīja par to, kāpēc mūziķis ar kāzām nesteidzas.

Valters savu topošo dzīvesbiedri noskatījis kādā savulaik populārā mūzikas klubā. Telpa bijusi pārpildīta cigarešu dūmiem, taču caur tiem mūziķis pamanījis Ilvas profilu un steidzis iepazīties. Tiesa, šis mirklis abu atmiņās uz mūžu paliks iezīmēts ar komisku noskaņu: cenšoties piesaistīt simpātijas uzmanību, Valters neveikli aizķēries un burtiski nokritis daiļās sievietes priekšā ceļos.

Tomēr ar kāzām gan pāris nesteidzas, jo neslēpj – tās vēlas lielas un foršas. "Nav tā, ka bērnībā esmu sapņojis, kā pērku uzvalku un eju pie altāra. Nu, nav tā bijis. Bet es domāju, ka Ilvai ir," uzskata mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!