Foto: Vida Press
Amerikāņu reperis, grupas "Limp Bizkit" solists Freds Dērsts apprecējies ceturto reizi, atsaucoties uz savā rīcībā nonākušiem dokumentiem, ziņo slavenību portāls TMZ.

51 gadu vecais mūziķis Freds Dērsts vēlreiz iestūrējis oficiālā laulībā – ceremonijā Losandželosā viņš par sievu apņēmis savu draudzeni Ārlu, ar kuru mākslinieks bijis kopā vairākus mēnešus. Cik tieši, nav zināms. Pirmo publisko izgājienu kopā ar mīļoto sieva piedzīvoja "Limp Bizkit" koncertā Pensilvānijā, kad Dērsts viņu uzaicināja uz skatuves kopā padejot.

Par Dērsta jauno sievu ziņu nav. TMZ žurnālisti lēš, ka Ārla nenāk no šovbiznesa aprindām. Sieva pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu un nu godājama par Ārlu Dērstu.

2019. gadā Dērsts izšķīrās no savas iepriekšējās sievas, ukraiņu izcelsmes grima mākslinieces Ksenijas Berezjajevas. Abi bija kopā septiņus gadus. Šķiršanās iemesls joprojām palicis noslēpumā.

Freds Dērsts pirmo reizi apprecējās 1990. gadā, būdams 20 gadus vecs. Šī laulība beidzās ar skandālu – sieva Reičela atrada sev mīļāko, Dērsts ar šo puisi sakāvās un nonāca cietumā uz trim gadiem.

Mūziķa otrā sieva bija krieviete Estere Nazarova; kāzas tika dzertas 2009. gadā grēku pilsētā Lasvegasā, un laulība izira pēc dažiem mēnešiem.

Interesanti, ka 2015. gadā Dērsts izrādīja interesi par Krievijas pilsonības iegūšanu. Tolaik viņš pusgadu pavadīja Krievijas anektētajā Krimā un slavēja prezidentu Putinu, vēstot, ka Putins ir "lielisks puisis ar skaidriem morāles principiem, turklāt jauks cilvēks". Pēc tam Ukraina uz pieciem gadiem liedza Dērstam iebraukšanu Ukrainā.

Dērstam ir divi bērni – meita Adriana no pirmās laulības un dēls Dallass no aktrises Dženiferas Teijeres, ar kuru viņš nebija precējies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!