Foto: Publicitātes foto

Pašmāju dziedātāja Anna Dribas un jaunā kvarteta Čigānzēni dalībnieks Ritvars Sunītis jeb Rinaldo (abi attēlā) šī gada pavasarī paziņoja, ka viņu attiecībās iestājusies krīze un kopā būšanas nākotne ir miglā tīta. Tomēr abiem mīlniekiem joprojām nav izdevies atjaunot attiecībās harmoniju.

"Mums iet tāpat kā citiem pāriem - kā pa kalniem un lejām. Abi joprojām domājam, ko ar attiecībām darīt tālāk. Nu jau pagājuši trīs gadi, kopš uzsākām attiecības, un runā, ka pēc šī perioda parasti notiek lūzums - vai nu pāris šķiras, vai arī nostiprina saites un turpina būt kopā," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Anna.

Šī nav pirmā reize, kad mīlnieki nespēj izlemt, vai saistīt savu nākotni. Romantiskas jūtas starp Annu un Rinaldo uzplauka 2010. gada nogalē, kad jaunieši devās kopīgā koncertturnejā.

Savukārt 2011. gada vasarā abi mīlnieki atrada kopīgu mājvietu, taču divpadsmit mēnešus vēlāk kopdzīvi pārtrauca, tiesa, attiecības gan ar to nebeidzās.

"Neesam atsākuši kopdzīvi. Abi šaubāmies par to, vai šīs attiecības vispār vēlamies turpināt. Pat nemāku pateikt, kas pie vainas. Dzīvē tā mēdz notikt. Tie ir daudzi un dažādi sīkumi, kas laika gaitā sakrājas.

Arī mūzikā vairs nedarbojamies kopā. Rinaldo šobrīd uzstājas Čigānzēnu sastāvā. Pa retam kopā uzdziedam "haltūriņās". Nolēmām, ka mums muzikālajā lauciņā katram savs ceļš ejams," saka Anna.

Profesionālajā sfērā jaunajai dziedātājai patīk, ka viņa un Rinaldo ir neatkarīgi viens no otra. Annai patīk, ka Ritvaram ir savs darbs un intereses, taču mīlestībā abiem tik gludi gan neiet - it kā viens bez otra nevar iztikt, bet tajā pašā laikā ir dažādi traucēkļi.

"Nevar zināt, kā būs. Es saku godīgi: mūsu attiecību nākotne ir ļoti neskaidra. Katrā ziņā precību piedāvājumu saņēmusi es neesmu," atklāti saka Anna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!