Foto: DELFI Aculiecinieks

Dziedātājs Dzintars Čīča (attēlā), kurš atpazīstamību Latvijā iemantoja, būdams vēl mazs zēns, šovasar piedzīvojis būtiskas izmaiņas – viņš pārcēlies uz Krieviju.

Kā vēsta izdevums Kas Jauns, pirmo reizi Čīča uz Sanktpēterburgu, kur dzīvo viņa radi - tēva otrās pakāpes brālēns ar ģimeni-, aizbraucis martā, un tur viņam tik ļoti iepaticies, ka 21 gadu vecais puisis nolēmis kādu laiku padzīvot Krievijā.

"Šeit esmu iepazinies ar vairākiem jauniem mūziķiem, šur tur jau esam kopā uzdziedājuši. Viens no maniem mērķiem ir te meklēt iespējas muzicēt," atzinis Čīča, kuram Latvijā ar koncertēšanu pēdējā laikā neesot pārlieku labi veicies.

Lai gan puisis nevēlas apgalvot, ka uz visiem laikiem paliks dzīvot Krievijā, šoruden viņš Sanktpēterburgā plāno apmeklēt vokālās nodarbības, un esot arī citi plāni.

"Protams, man ir jāattīsta krievu valodu, ko neprotu īpaši teicami, turklāt man ir izteikts akcents, kas neizklausās labi dziedot," sapratis Dzintars un uzsver, ka tuvāko nākotni viņš saista ar Sanktpēterburgu un iespēju izzināšanu Krievijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!