Jaunā dziedātāja Crystal jeb Kristīne Zemture (attēlā) februāri aizvadīs visai pikantās noskaņās, jo pievienojusies gaidāmā erotikas festivāla Erots 2013 vadītāju pulciņam. Pasākuma specifika meiteni gan nesatrauc, jo attieksme pret tēmām, kas saistītas ar seksu, dziedātājai ir gana veselīga.

"Sekss mani nemulsina, jo tā ir būtiska savstarpējo attiecību un arī cilvēka dzīves sastāvdaļa.

Noteikti neatbalstu uzskatu, ka pieņemams ir tikai sekss pēc kāzām. Manuprāt, dzīvot, pieturoties pie šādiem principiem, ir nepareizi, jo nevari jau zināt, vai ar otru cilvēku šai ziņā saderēsit.

To, kāda ar konkrēto cilvēku ir mīlēšanās, noteikti vajag pārbaudīt un izmēģināt jau pirms precēšanās. Ja viss saskan un izdodas, tad arī var domāt par attiecību tālāku veidošanu.

Savukārt, nogaidot līdz laulībām un kāzu naktij, var nākties vilties, jo ir dzirdēti gadījumi, ka pāris īpašo brīdi gaida, gaida, bet  - hops! - un nekas nesanāk. Un ko tad?" sarunā ar DELFI Izklaide savos uzskatos dalās Crystal.

"Sabiedrībā bieži vien izskanējušajam viedokli, ka jaunieši ar seksu sāk nodarboties pārāk agri, tā sevi nedaudz pazaudējot, kopumā piekrītu. Bet vēlos uzsvērt, ka tā jau ir katra paša atbildība. Tādēļ, ja to dari, tad dari prātīgi un uzmanīgi, domājot arī par sekām," spriež dziedātāja.

Taujāta, cik gados pati dziedātāja piedzīvojusi pirmo tuvību, Crystal atbild izvairīgi.

"Ir lietas, kas cilvēkam jātur noslēpumā, un par kuriem apkārtējiem nav ne mazākās darīšanas. Ar tik intīmām detaļām nav jāplātās," strikti nosaka meitene.

Savukārt, aizdomājoties par to, cik biežai jābūt intīmai tuvībai cilvēka ikdienā, Crystal nosmej, ka vismaz trīs reizēm nedēļām noteikti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!