Foto: Publicitātes foto
Jaunā dziedātāja Crystal jeb Kristīne Miljone, jeb Kristīne Zemture (attēlā) aizvadītajā dienā piedzīvojusi kādu nepatīkamu starpgadījumu – viņa gandrīz iekļuvusi auto avārijā. Pie vainas kāds nekulturāls šoferītis.

"Braucu pa Maskavas ielu tieši sastrēgumu laikā. Man pa priekšu pārvietojās BMW vadītājs, kurš visu laiku taisīja dažādus čurku manevrus un dreifēja no labās uz kreiso joslu. Pēkšņi viņš nolēma atgriezties joslā, pa kuru braucu es.

Viņš, pat nepaskatoties apkārt, bezkaunīgi aizlīda man priekšā, kā rezultātā nācās strauji bremzēt gan man, gan citiem auto vadītājiem. Ja man labajā pusē nebūtu bijusi maza vietiņa, kur pabraukt malā, būtu notikusi avārija," sarunā ar portālu DELFI Izklaide piedzīvotajā dalās Kristīne.

Pēc notikušā dziedātājai bijis liels izbīlis - trīcējušas gan rokas, gan kājas, taču viņa pauž prieku, ka viss tomēr beidzies labi.

Taujāta, kāda tad, viņasprāt, ir šoferīšu kultūra Latvijā, Kristīne pastāsta, ka, viņasprāt, tā nav visai spīdoša.

"Man ir grūti pateikt, kādi ir Latvijas šoferīši kopumā. Katrs auto vadītājs ir citādāks. Būtu arī netaisnīgi teikt, ka tieši BMW vadītāji ir tie agresīvākie braucēji, taču, salīdzinot ar ārzemēm, Latvijā auto vadītāju kultūra ir ļoti zema. Bieži gadās, ka kāds kaut kur mēģina izlīst priekšā, kā rezultātā nākas strauji bremzēt," stāsta dziedātāja.

Kristīne pati sevi neuzskata par agresīvu braucēju, lai gan ātrums viņai patīk. Kā viņa saka, drošība tomēr ir pirmajā vietā.

"Tiesības man ir trīs gadus, taču ar mašīnu braucu jau no 13 gadu vecuma. Ja auto ir ātrs, protams, ka es to izbaudu. Man patīk adrenalīns, ko sniedz ātrums, taču vienmēr domāju par savu un citu cilvēku drošību.

Tieši tādēļ, lai nebūtu kārdinājums "iespiest pedāli grīdā", nopirku sev Smart markas auto. Smārtiņš man šķiet diezgan drošs pārvietošanās līdzeklis, kurš man liedz iespēju braukt pārāk ātri," piebilst Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!