Foto: Privātais arhīvs

Jaunā pašmāju dziedātāja un šova Okartes skatuve bijusī dalībniece Crystal jeb Kristīne Miljone, jeb Kristīne Zemture (attēlā), kuru līdz šim bija ierasts redzēt efektīgas blondīnes veidolā, piedzīvojusi vizuālās pārvērtības un uz saviem matiem izmēģinājusi modīgo ombre krāsojumu.

"Kā jau vienmēr, es esmu es, un man sagribējās pārmaiņas. Blondie mati man ļoti patika, bet visu laiku bija tās sajūta, ka nepiestāv... Kaut kā tomēr vilka uz tumšāku krāsu," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta jaunā dziedātāja.

Aizvadītajā gadā, piesakot sevi kā dziedātāju šovā Okartes skatuve, Kristīne bija brunete, taču, iznākot no šova, viņa pārtapa par ugunīgu sarkanmati, savukārt 2013. gadu dziedātāja jau sagaidīja ar persiku blondiem matiem.

Kristīne, veicot vizuālās pārvērtības, atkal atgriezusies pie tumšākiem toņiem, taču jauno matu krāsojumu izveidojusi ar nelielu "odziņu" - viņai šobrīd ir modīgais ombre stiliņš, kurš paredz, ka mati ir tumšā krāsā, bet to gali tiek krāsoti gaišā tonī.

"Manuprāt, manai sejai šāds matu tonis piestāv labāk un izskatos dzīvīgāka. Arī draugi saka - esot skaisti. Tad jau redzēs, cik ilgi šādā izskatā nostaigāšu un kas pēc tam ienāks prātā," piebilst Crystal.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!