Foto: Privātais arhīvs
Ar vērtīgu dāvanu Sieviešu dienā sevi nolēmusi iepriecināt dziedātāja Crystal jeb Kristīne Miljone, jeb Kristīne Zemture (attēlā) – jaunā skatuves māksliniece iegādājusies jaunu automašīnu, par kuru jau sen sapņojusi.

Pērnā gada rudenī Kristīne sekoja savas Okartes skatuves kolēģes Lienes Brikouskas jeb Lee piemēram un publiski aicināja savus fanus ziedot pa latam, lai viņa varētu iegādāties divvietīgo Smart automašīnu.

Ziedotāju atsaucība gan nebija liela, bet tagad meitene pie kārotās mašīnas tikusi. To, cik auto maksājis, Crystal gan neatklāj, bet smejas, ka trīs lati un viens santīms, ko viņa saņēmusi pēc aicinājuma ziedot, arī izmantoti auto iegādei.

"Manuprāt, braukāšanai pa Rīgu šis ir ideālākais variants. Kā nekā, šī mašīna ir atzīta par pasaulē ekonomiskāko auto, un man tas vizuāli ļoti patīk.

Es ilgi meklēju to īsto un vienīgo, un, kad parādījās sludinājums tieši šim auto, ilgi nedomāju. Kad ieraudzīju mašīnu, acumirklī iemīlējos, " sarunā ar DELFI Izklaide priecājas Crystal, kura aiz lieliem priekiem savā Facebook nopublicējusi foto ar netīru mašīnu, jo gribējusi ātrāk visiem pastāstīt par lielisko dāvanu.

"Ir superīga sajūta sev nopirkt kaut ko tik noderīgu un vērtīgu," atzīst jaunā dziedātāja, kuras jaunā spēkrata cenu speciālisti lēš no 1500-2000 latiem.

Šī ir pirmā automašīna, kura reģistrēta uz Kristīnes vārda, un par to meitenei ir neviltots prieks. Viņa arī sola ne tikai godam rūpēties par "smārtiņu", bet arī to pārveidot līdz nepazīšanai, lai pa Rīgas ielām varētu pārvietoties ar unikālu auto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!