Foto: Privātais arhīvs

Par vienu no saticīgākajiem pašmāju šovbiznesa pāriem noteikti var dēvēt skatuves māksliniekus Inesi (attēlā) un Paskvāli Adario, kurus uz skatuves zina arī pēc Kombuļu vārda. Abi ir lielisks piemērs, kā vienam otru lutināt ne tikai svētkos, bet arī ikdienā.

Inese ar savu Paskvāli iepazinās 2012. gada vasarā pēc vairāku postošu attiecību pārdzīvošanas. 13. martā viņi svinēs savu pirmo kāzu jubileju.

Lai gan mēdz teikt, ka apprecoties pazūd kaisle, Ineses un Paskvāles stāsts pierāda pretējo. Abi joprojām ikdienā viens otru iepriecina ar mīļām dāvaniņām un pārsteigumiem. Pāris uzmanības apliecinājumus viens otram izrāda arī Facebook fanu lapā, iedvesmojot arī citus mīlniekus atjaunot kaisli.

Iedvesmai: 8. martā Paskvāle sievu sveica ar sarkanu rozi, zefīru kastīti un smaržām no firmas Paris Class. Savukārt Valentīndienā māksliniecei no vīra tika smalka rozā šalle. Zefīrs ir Ineses īpaši iecienīts saldums, kas māksliniecei ar mīlestību tiek dāvāts arī ikdienā.

Abi iepriecina viens otru arī ar mīļiem sīkumiem, piemēram, pagatavojot brokastu putru sirsniņas formā, pārsteidzot ar kādu mīļu nieciņu un dažādiem gardiem ēdieniem, piemēram, baltvīnā sautētu lasi. Abi neaizmirst arī ik pa brīdim viens otram uzdāvināt kādu virtuālu pārsteigumu, Facebook publiski nosūtot mīlīgu bildi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!