Foto: DELFI

Dziedātājas Diānas Pīrāgs (attēlā) jaunās attiecības ar franču finansistu Frenku Cesto strauji uzņem apgriezienus, un neilgi pēc to publiskošanas pāris jau paziņojis par saderināšanos.

Par priecīgo ziņu dziedātāja savus tuviniekus un talanta cienītājus informējusi sociālajā tīklā Facebook,  tomēr saderināšanās noritējusi samērā neparastā veidā un, kā izrādās, arī kāzas tik drīz vis nav gaidāmas.

"Ar Frenku abi esam moderni un racionāli domājoši cilvēki. Tādēļ par saderināšanos vienojāmies sarunu ceļā, par to publiski paziņojot sociālajos tīklos, ko lietojam.

Uzskatu, ka steigšanās ar laulībām gan nav nepieciešama, jo, jau uzsākot attiecības, sapratām, ka esam likteņa lemti viens otram, jau piedzimstot," sarunā ar DELFI Izklaide par neparasto bildinājumu stāsta Pīrāgs.

"Manuprāt, mūsdienās vairs nav tik svarīgi, vai cilvēki dzīvo oficiāli noformētā laulībā, vai nē. Ne jau laulību gredzenā vai pases zīmogā slēpjas tā laime. Gan man, gan Frenkam ir dzīves pieredze, un aiz muguras atstātas nopietnas attiecības.

Arī ar kāzām esmu guvusi mācību. Dzīvē mēdz gadīties visādi, un visiem izdaudzinātās un gaidītās laulības var izrādīties vien kļūda.

Ar savu bijušo vīru laulājos baznīcā, un apzinos, ka tam ir liela nozīme. Laulības cilvēka dzīvē ir nozīmīgs notikums, un ar to nedrīkst steigties. Tieši tāpēc es neatbalstu pārus, kas saderinās un uzreiz arī steidz salaulāties," savu piesardzību laulību plānošanā skaidro dziedātāja.

Tāpat nozīmīgs faktors, kas ietekmējis pāra vienošanos par saderināšanos, bijusi arī abiem pievērstā pretējā dzimuma pārstāvju uzmanība.

"Man bija apnikušas vēstules no vīriešiem, kas vēlējās iepazīties, aicinot uz dažādiem pasākumiem un randiņiem. Viņi neticēja, ka man jau ir savs vīrietis un mierīga ģimenes dzīve, tāpēc tagad esmu priecīga un atvieglota, ka, redzot manu publiski izziņoto attiecību statusu, vīrieši man beidzot liek mieru.

Arī Frenkam rakstīja meitenes un sievietes, piedāvājot iepazīties, un tad nu beidzot varam normāli dzīvot, neviena netraucēti.

Ar šo paziņojumu daļēji arī apliecinām sabiedrībai, ka mūs vieno krietni nopietnākas saites nekā vienkāršas simpātijas. Domās esam laulāti, un jau sen esam ģimene, kas kopīgi audzina bērnu," nosaka Pīrāgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!