Foto: F64

Dziedātāja Diāna Pīrāgs jau vairāk nekā pusgadu ir kopā ar franču finansistu Frenku Cesto (abi attēlā), un mīļotā vīrieša iespaidā skatuves māksliniece pievērsusies aktīvam dzīvesveidam un atbrīvojusies no aptuveni desmit kilogramiem.

Žurnālam Kas Jauns Diāna atklājusi, ka tievēšanu viņa uzsākusi līgavaiņa dēļ. "Es viņam ļoti patiku - gan kāda esmu, gan kā dziedu. Tomēr viņš vēlējās, lai arī citi vīrieši uz mani skatītos un apbrīnotu, un godīgi pateica, ka man vajadzētu "nomest" dažus kilogramus," atklāta bijusi dziedātāja.

Mīļotā ietekmē viņa konsultējusies ar diētas ārstu, mainījusi ēdienkarti un sākusi apmeklēt sporta nodarbības, kurām velta aptuveni divas stundas dienā - šo darbību rezultātā viņa nepilna pusgada laikā zaudējusi desmit kilogramus.

"Varu droši atzīt, ka tagad man ir vieglāk staigāt, elpot un sportot. Pašsajūta ir neaprakstāmi laba un sevī jūtu daudz vairāk enerģijas nekā pirms tam. Nenoliegšu, ka arī pašapziņa ir krietni vien augusi, nu varu uzvilkt jebkuru kleitu un justies skaista," priecājusies dziedātāja.

Diāna nav slēpusi, ka vienīgais mīnuss, kas liek bēdāties pēc lieko kilogramu zaudēšanas, ir krūšu samazināšanās.

"Ievērojot diētas un vispār tievējot, var zaudēt ne tikai lieko svaru, bet arī apjomu vietās, kurās tam būtu jāpaliek. Taču tas nav galvenais," žurnālam stāstījusi Pīrāgs.

Galerijā: Diānas Pīrāgs pārvērtības kopš pērnā gada vasaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!