Foto: facebook.com/franckcesto

Sākoties pavasarim, pamatīgu pārsteigumu sarūpēja dziedātāja Diāna Pīrāgs un viņas vīrs, franču finansists Frenks Cesto (abi attēlā) – sabiedrībai radītais saskanīgā pāra tēls izrādījās mānīgs, un ar ļoti skaļu skandālu un publisku skaidrošanos medijos šai savienībai pielikts punkts.

Jau vēstīts, ka savas attiecību nesaskaņas abi bija nolēmuši skaidrot ar mediju palīdzību – pirmais šo spēlīti iesāka Frenks, publicējot garu un šokējošu atklāsmju pilnu vēstījumu par laulības dzīves pēdējām dienām, un pēc tam klusēt nespēja arī Diāna.

Tiesa, vētra diezgan strauji norima, jo abi spēja vienoties par šķiršanos un publisku attiecību vētīšanu neturpināja. Tomēr skandāls un šķiršanās laikā piedzīvotais nav palicis bez sekām.

Sarunā ar brīvdienu žurnālu Vakara Ziņas Pīrāgs pastāstījusi, ka pēc šķiršanās jūtas emocionāli sagrauta, tomēr padoties negrasās.

Viņa priecājas, ka ar Frenku spējusi vienoties par abu kopīgā dēliņa Leona Adonīsa audzināšanu, un abas atvases – gan puika, gan pirmajā laulībā pasaulē nākusī meita Anželika – šobrīd mātei ir vislielākais mierinājums.

Dziedātājai palīdz arī draugi, kuriem ir psihologa izglītība.

"Man ir ne tikai viens, bet veseli trīs psihologi. Ja ir kāda samilzusi problēma, tad sazvanāmies un parunājamies, un man paliek daudz vieglāk ap sirdi," Vakara Ziņām pastāstījusi Pīrāgs.

Tāpat dziedātāja mierinājumu gūst darbā un nākotnē raugās ar augstu paceltu galvu.

"Domāju, ka viss, kas ar mani ir noticis, ir tikai uz labu. Es ar lielu prieku raugos nākotnē, kad varēšu mierīgi strādāt un kādreiz satikt arī labu cilvēku sev blakus," optimismu pat pēc visa pārdzīvotā nav zaudējusi Diāna.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!