Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamā dziedātāja Diāna Pīrāgs (attēlā) iepriecinājusi savus draugus un fanus, sociālajā portālā Facebook paziņojot par jaunu attiecību uzsākšanu. Taču patiesībā dziedātājai nekādai mīlestībai šobrīd neesot laika, un paziņojums par attiecībām ir vien veids, kā pievilcīgā sieviete cīnās ar ārzemnieku uzmanības apliecinājumiem.

Savu attiecību statusu no ”brīva" uz ”aizņemta" pievilcīgā dziedātāja portālā Facebook nomainīja 15. oktobrī, izpelnoties apsveikumus no draugiem un faniem. Tomēr tas esot izdarīts, vien slēpjoties.

”Nomainīju attiecību statusu, jo man feisbukā neliek mieru ārzemnieki, kas grib iepazīties. Vīrieši redz manas bildes, to, ka man nav attiecību, un nedod miera. Man tas sāk nepatikt," sarunā ar DELFI Izklaide skaidro Diāna.

Populārajai skatuves māksliniecei sociālajā portālā esot neskaitāmi draugi, jo viņa - kā jau dziedātāja - apstiprina visu fanu aicinājumus draudzēties, taču līdz ar faniem Diānas sekotāju lokā iemaldās arī ārzemju līgavu mednieki, kas draudzības apstiprinājumu uztver kā zaļo gaismu, lai sāktu pikantu saraksti.

"Smejos, ka man atlika vai nu paziņot, ka esmu ”rozā" vai arī aizņemta. Izvēlējos otro. Patiesībā jau ir tā, ka man šobrīd nekādām attiecībām un privātajai dzīvei nemaz nav laika - visu veltu darbam un karjerai.

Ir jau diezgan grūti - līdz gada beigām noteikti nekādas atpūtas nebūs, jo strādāju pie kāda liela projekta," stāsta dziedātāja, solot tuvāko nedēļu laikā pārsteigt ar lieliem muzikāliem jaunumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!