Foto: Arkady Gluhih

Pēdējos mēnešos populārais krievu dziedātājs Dima Bilans (attēlā) strauji notievējis. Tas ļoti satraucis mūziķa fanus, kuri norūpējušies par sava elka veselību, un beidzot skatuves mākslinieks publiski izskaidrojis pēkšņo svara zudumu.

Šovasar Bilans savā oficiālajā "Instagram" foto blogā padalījās ar bildi, kurā viņš redzams vienās apakšbiksēs. Neskaitāmi fani komentāru sadaļā satraucās, ka dziedātājs acīmredzami izdēdējis.

Ilgu laiku dziedātāja atbalstītājiem nācās mocīties neziņā par Bilana veselības stāvokli un pat baiļoties par viņa dzīvību, taču beidzot mūziķis nedaudz nomierinājis fanus – viņš atklājis patieso svara zuduma iemeslu.

Bilans izdevumam "Woman's Day" pastāstījis, ka janvārī viņam tika atklāts gastrīts. Slimību veicinājis noslogotais darba grafiks. Tagad, lai uzturētu sevi pie labas veselības, mūziķim nākas ievērot stingru diētu.

Kā pastāstījis Bilans, viņš ēd ik pa divām vai trīs stundām. Porcijas ir nelielas un, protams, veselīgas. Turklāt dziedātājs apgalvojis, ka viņam pašam ļoti patīkot būt tieviņam.

Lai gastrīts nenovestu pie kuņģa čūlas, dziedātājam ne tikai jāievēro stingra diēta un jāēd veselīgi, bet arī jāsaudzē savi nervi – nevienam nav noslēpums, ka nervozitāte un pārstrādāšanās veicina dažādu slimību attīstību.

#триптих #билан #димабилан #новаяволна #сочи Photo by @lubashemetova

A photo posted by bilanofficial (@bilanofficial) on Sep 8, 2016 at 9:03pm PDT

Смотрите #голос ? 😉 #голос5

A photo posted by bilanofficial (@bilanofficial) on Sep 2, 2016 at 1:05pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!