Foto: Reuters/Scanpix

Trešdien lielu pārsteigumu saviem faniem sarūpēja dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un reperis Dreiks (Drake) – viņi sociālajos tīklos publicējuši daudznozīmīgu foto, kas daudziem licis priekā uzgavilēt, ka abi beidzot atklājuši savas attiecības.

Runas par to, ka abas pasaules līmeņa šovbiznesa zvaigznes saista romantiskas jūtas, uzvirmoja decembra sākumā, kad Dreiks apmeklēja divus Lopesas koncertus.

Lai gan oficiālu komentāru neviens nav sniedzis, 30 gadus vecā Dreika un 47 gadus vecās Lopesas "Instagram" publicētais foto runā pats par sevi – tajā reperis ir apskāvis daiļo dziedātāju, kura ar pievērtām acīm bauda tuvības mirkli.

Pārliecību, ka abus patiešām saista romantiskas saites, vairo arī fakts, ka neilgi pirms foto publiskošanas barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna steigusi Lopesu izslēgt no sava virtuālo draugu pulciņa.

Šādai skolnieces cienīgai uzvedībai gan ir pamats – Rianna savulaik sagājās ar Dreiku, un, lai gan viņas abas ar Lopesu ir ļoti labas draudzenes, acīmredzot, bijušā savaņģošana ir pietiekams iemesls draudzību pārtraukt.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 27, 2016 at 11:38pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!