Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Antra Stafecka raidījumā "Kad viņas satiekas" pastāstīja, kā jūtas savā trešajā grūtniecībā, un atklāja, ka gaidāmais mazulis būs meitenīte. Stafecka jau ir māmiņa diviem dēliem, abi nāca pasaulē viņas attiecības ar bijušo vīru Ģirtu Lapsu.

Salīdzinot pašreizējo grūtniecību ar divām iepriekšējām, Antra atklāj, ka šoreiz jūtas labi un arī hormoni mazāk trako. Viņa kopumā jūtoties mierīgāka. Vairāk gan izteikta raudāšana – ja viņa raud, tad līdz sirds dziļumiem.

"Pirmajā grūtniecībā es biju kā tāda jauna stirniņa, lēkāju visam cauri. Nebiju uz vietas noliekama. Ar otro grūtniecību bija pavisam citādāk, jo tur jau mutuļoja hormoni, kas baigi deva pa sirdi un smadzenēm. Šobrīd es skatos spogulī un nesaprotu, kā tik skaista varu būt šajā laikā," saka Stafecka.

Dziedātāja arī atklāj, ka sapņoja par meitu. Ieraugot sonogrāfijas attēlu, Antra ārsta kabinetā izplūda asarās: "Kad sonogrāfijā kļuva redzams, ka būs dāma, tas bija liels prieks!"

Jau vēstījām, ka Stafeckai jau ir divi dēli no laulības ar Ģirtu Lapsu. Izdevums "Kas Jauns" pērn rudenī vēstīja, ka Stafecka satuvinājusies ar hokejistu Lauri Niedru. Tas notika neilgi pēc tam, kad izjuka dziedātājas attiecības ar ģitāristu Jāni Čubaru, ar kuru Stafecka bija kopā četrus gadus, abi spēlēja vienā grupā – "Otra puse". Pēc šķiršanās no Čubara māksliniece nepārtrauca sadarbību ar grupu, bet gan laida klajā vairākas jaunas dziesmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!