Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 2. decembrī, savu 25 gadu jubileju svin viena no populārākajām pašmāju šovbiznesa pārstāvēm DJ Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) – šo nozīmīgo datumu gan latviešu skatuves māksliniece sagaida ASV, kur devusies iekarot plašākus tirgus.

Ella tāpat kā vairākas citas šobrīd pie pašmāju mūzikas biznesa debesīm mirdzošās zvaigznes atpazīstamību ieguva 2004. gadā, piedaloties vienā no daudzajām Talantu fabrikām - Elīna sākusi muzicēt jau piecu gadu vecumā un kopš 14 gadu vecuma sapņojusi kļūt par dziedātāju, bet tieši dalība "fabrikā" kalpoja kā lielākais atspēriena punkts.

Tieši "fabrikas" laikā meitene iepazinās ar jauno un daudzsološo režisoru Miku Ozoliņu - abu jauniešu attiecības un šķiršanās tika plaši atspoguļotas presē, un pēdējo gadu intervijās meitene ne reizi vien paudusi nožēlu, ka toreiz savu privāto dzīvi ļāvusi izlikt publiskai apskatei.

Tagad Ella ir kļuvusi gudrāka un par savu mīlasdzīvi stāsta izvairīgāk, vien pieminot, ka jūtas mīlēta un novērtēta, bet bulvārpreses uzmanību viņa centusies noturēt, gan ļaujot sevi nofilmēt veikala pārģērbšanās kabīnē, gan piedaloties dejošanas šovā, kur saskārās ar skarbu kritiku, gan pozējot žurnālam Playboy.

Tāpat šo gadu laikā Elīna ir piedzīvojusi arī tā dēvēto rebrendingošanos - kādā brīdī pasākumu afišās un citviet viņa vairs nebija vienkārši Ella, bet gan DJ Ella, un arī jaunietes radītās un izpildītās mūzikas stils piedzīvojis nopietnas izmaiņas.

Pēdējā gada laikā Ellas vārds ir neatraujami saistīts ar Vecrīgas klubu Dstyle - tur regulāri notiek gan dažādi tematiski vakari, gan jautras un pikantas ballītes, kurās bieži par viesu labsajūtu un muzikālo noformējumu rūpējās pati kluba saimniece Ella un viens no viņas uzticamākajiem profesionālās dzīves partneriem Markus Riva.

Kopš oktobra beigām Ella rosās pa ASV, bet, pat esot tālumā, viņa mājās palicējiem atkal liek par sevi trīt mēles, piemēram, uzsākot sadarbību ar kādu homoseksuāli orientētu mākslinieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!