Foto: Vida Press

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa, kura savas uzvedības dēļ bieži vien likusi par sevi runāt, atkal pamanījusies nokļūt ārvalstu tabloīdu virsrakstos – tiek vēstīts, ka draiskā skatuves māksliniece uzsākusi attiecības ar apakšveļas zīmola Victoria's Secret modeli.

Nesen Mailija visai pasaulei pavēstīja, ka ir biseksuāla – savai mammai viņa to paziņojusi jau 14 gadu vecumā, bet plašākai sabiedrībai līdz šim kaut kādu iemeslu nebija gatava atzīt. Neilgi pēc atzīšanās dziedātāja parūpējusies arī par acīmredzamu apliecinājumu savai seksuālajai orientācijai.

Kā vēsta ārvalstu mediji, viņa uzsākusi mīlas dēku ar vienu no "Viktorijas eņģelīšiem" - Stellu Maksvelu (attēlā), un šonedēļ abas manītas arī kaislīgi skūpstāmies Mailijas jaunākā klipa filmēšanas starplaikos.

Lai gan intervijās Sairusa atzinusi, ka dažādos dzīves posmos viņa labprāt izbauda to, ka blakus ir draugs vai draudzene, līdz šim dziedātājas vārds nebija saistīts ar kādas citas daiļavas vārdu. Viņa bijusi saderināta ar aktieri Laiemu Hemsvortu un vēlāk satikusies ar modeli Patriku Švarcenēgeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!