Foto: DELFI

Tautā iemīļotā muzikālā apvienība "Duets Sandra" pēc grupas solistes Sandras Brīnumas pāragrās nāves atsākusi aktīvu koncertdzīvi, bet atgriešanos aizēno nelabvēļu runas par grupas nosaukuma izmantošanu.

Kad Sandras vīrs un muzikālais partneris Andris Brīnums sociālajos tīklos publiskoja informāciju par gaidāmajiem koncertiem un atklāja, ka pēc traģiskā sievas zaudējuma grupa darbību nepārtrauks, daudzi norādīja, ka nākotnē nebūtu pareizi izmantot nosaukumu "Duets Sandra".

Reaģējot uz satraukto cilvēku viedokļiem, savu nostāju paudis pats Andris.

"Daudzām grupām pasaulē un Latvijā ir mainījušies solisti, bet grupas nosaukums nav mainīts. Ja nomainītu nosaukumu, tad mūs neviens nepazītu un viss būtu jāsāk no jauna, bet nekas jau nav mainījies, dziesmas tās pašas, stils tas pats.

Ja nomainītu nosaukumu, tad tik un tā iekavās būtu jāraksta un jāpaskaidro, ka tas ir tas pats vecais, labais "Duets Sandra", un tas būtu diezgan muļķīgi," oficiāli paziņojis Andris, kurš tagad uzstājas kopā ar jauno grupas solistu Andri Rogu.

"Nosaukumu nemainu arī aiz cieņas pret Sandru. Viņai vēl dzīvai esot, tas viss tika saskaņots un izrunāts, un viņa ļoti priecājās, ka Andris Roga ieņem viņas vietu. Nosaukumu "Duets Sandra" izdomāju es, un man ir visas tiesības šo nosaukumu saglabāt vai mainīt. Nosaukums netiks mainīts, jo tas jau bija saskaņots ar pašu Sandru, un, lūdzu, cienīsim Sandras izvēli. Cerams, ka tagad vienreiz beigsies spekulācijas par šo tēmu," publiskajā aicinājumā cerīgi atzinis mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!