Foto: DELFI

Aprīļa sākumā Latviju pāršalca ziņa, ka tautā iemīļotās muzikālās apvienības "Duets Sandra" dalībnieks Andris Brīnums (attēlā) pēc sievas Sandras nāves atradis jaunu mīlestību. Daudziem šķita, ka mūziķis ar šādu paziņojumu pārsteidzies, bet nu pats Andris skaidro, kas īsti noticis.

Kā jau ierasts sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, arī Andris par jaunajām attiecībām pavēstīja, nomainot statusu feisbukā.

"Negaidīju šādu ažiotāžu. Es vienkārši "Facebook" ierakstīju, ka man ir attiecības, un viss. Jā, es rēķinājos, ka kāds varētu šo soli nesaprast, taču nedomāju, ka būs tik milzīgs sabiedrības nosodījums," izdevumam "Privātā Dzīve" atzinis Andris.

Viņš žurnālam atklājis, ka ar sievieti iepazinies internetā – pēc sievas bērēm daudzas dāmas izteikušas līdzjūtību un gribējušas tikties. Viena no rakstītājām Andrim iepatikusies, un abi sākuši tikties.

Sabiedrības aso nosodījumu mūziķis neizprot. "Uzskatu, ka neesmu izdarījis kādu noziegumu. Esmu dzīvs cilvēks," atzinis Brīnums. Arī viņa meita ar pavērsienu tēva dzīvē ir apmierināta, jo zina, ka brīvdienās vīrietis vairs nav viens.

Draudzenes vārdu mūziķis vēl nav gatavs atklāt, vien pastāstījis, ka viņa ir jaunāka par mūziķi un neesot greizsirdīga uz Andra pāragri mirušo sievu.

"Viņa ir ļoti saprotoša. Neliek man aizvākt visas Sandras fotogrāfijas no acīm un tādā garā. Absolūtī, nē!" žurnālam "Privātā Dzīve" atzinis Andris.

Jau vēstīts, ka 57 gadus vecās Sandras dzīvība pēc cīņas ar smagu slimību izdzisa 10. februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!