Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 2. decembrī, jauniešu radio SPIN FM "dzīvajā" ēterā notika vēl nebijis pasākums – vairāki populāri un iemīļoti pašmāju mūziķi bija ieradušies studijā, lai atzīmētu raidstacijas otro dzimšanas dienu.

Radio ēteru pieskandināja tādi mākslinieki un apvienības kā PeR, Dzelzs Vilks, The Sound Poets, Lady's Sweet, Miks Dukurs, Marta Ritova, Limonāde, Rock'n'Berries, Neon Saturday un Marka no Double Faced Eels.

Viesu vidū bija arī dueta Dvīnes pārstāves māsas Ana un Katrīne Drozdovičas, kuras šobrīd nedaudz iepauzējušas muzikālo darbību un pievērsušās mācībām, taču jubilejas svinībās radio klausītājus beidzot atkal iepriecināja ar skanīgiem priekšnesumiem.

Jubilejas viesi SPIN FM radošo komandu bija ieradušies sveikt ar dažādām veltēm un ziediem, un daži bija padomājuši par patiešām oriģināliem pārsteigumiem. Tā, piemēram, grupas PeR puiši ieradās ar koka stādu, bet citi mūziķi dāvināja savu jaunos albumus.

Arī SPIN FM ētera personības bija padomājuši par to, lai sanākušie viesi nesēdētu rokas klēpī salikuši - viņi bija sarūpējuši mūziķiem vairākus radošus uzdevumus. Savukārt uz kārā zoba tika liktas dažādas uzkodas un virtuļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!