Foto: Mango
19 gadus vecās dziedošās dvīņu māsas Ana un Katrīne Drozdovičas (attēlā) aizvadītās nedēļas nogalē saņēma diplomus par Rīgas Klasiskās ģimnāzijas absolvēšanu. Uz izlaidumu dvīnes bija tērpušās Katrīnes darinātajās kleitās ar stipri atklātu dekoltē griezumu.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Ana stasta, ka tikai pēc izlaiduma māsas aizdomājušās, ka ar savām pikantajām kleitām ir mazliet pāršāvušas pār strīpu, jo izlaiduma oficiālajā ceremonijā gan pedagogi, gan puiši no abām dvīnēm nav varējuši novērst savus skatienus.

"Lai gan mums nepaveicās ar labvēlīgiem laika apstākļiem, izlaidums bija foršs, bet oficiālā daļa, kā vienmēr, garlaicīga. Taču mūsu atklātās kleitas pievērsa klātesošo uzmanību, un par tām izlaiduma vakarā saņēmām ļoti daudz komplimentu. Tās bija ar tik dziļu dekoltē, ka zem tām bija lieki vilkt krūšturus," dziļdomīgi analizē Ana.

Vaicājot, kādas atzīmes dominē dvīņumāsu 12. klases atestātā, Ana atklāj, ka zemākā atzīme ir fizikā – septiņas balles, bet sportā, vācu un angļu valodā viņas saņēmušas augstāko novērtējumu – desmit balles. "Vispār nav jau nekāds noslēpums, ka šogad mums ir zemākas atzīmes nekā iepriekšējos gados," piebilst Ana.

Kad bija izdalīti diplomi, 12. klašu absolventi un pedagogi devās uz izlaiduma afterpārtiju, kas norisnājās Radisson Blue Hotel Latvija telpās. "Tas bija kārtīgs glamour party. Izdejojāmies kopā ar skolotājiem, bija prieks skatīties, kā iepriekš striktā latviešu valodas skolotāja dejoja Beyonce dziesmu ritmos," atminas Ana.

Abas dvīņumāsas atklāj, ka skolas beigas kopā ar pedagogiem un puišiem nosvinējušas, iemalkojot arī kādu grādīgāku dzērienu. "Puiši gan kārtīgi piedzērās, bet mēs tā klusi pačillojām," piebilst Ana.

Piecos no rīta māsas kopā ar klasesbiedriem devās uz Jūrmalu, lai kopā vērotu saullēktu. "Pastaigājām pa pludmali un Jomas ielu un tad katrs devāmies uz savu pusi," atklāj jaunā dziedātāja.

Abas māsas savu nākotni saista ar šovbiznesu. Nākamajā mācību gadā Ana un Katrīne plāno iestāties Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, bet jau pēc gada abas māsas kaļ nākotnes plānus par vokālajām studijām Amerikā.

"Uz Angliju nebrauksim studēt, jo tur jau aizbraukusi daļa mūsu klasesbiedru, tāpēc raugāmies Amerikas vai Kanādas virzienā," savus nākotnes plānus atklāj Ana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!