Foto: AP/Scanpix

Meitenīšu elks Džastins Bībers pēdējo mēnešu laikā nenogurstoši iekuļas dažādos skandālos, bet, iespējams, tagad puiša dzīvē sāksies mierīgāks periods, jo viņam izdevies atjaunot attiecības ar bijušo draudzeni un mūža lielo mīlestību Selēnu Gomesu (abi attēlā).

Abu attiecības aizsākās 2010. gadā, kad Bībers bija vien 15 gadus vecs, bet kopš tā laika viņi gan sagājuši kopā, gan šķīrušies.

Jau krietnu laiku tiek mēļots, ka abi jauniņie skatuves mākslinieki atkal atjaunojuši attiecības, un tagad ārvalstu mediji vēsta, ka šo faktu apstiprinājis arī pats dziedātājs.

Žurnālam Hello! kāds dziedātāja paziņa atklājis vēl sensacionālāku vēsti - Bībers bildinājis savu izredzēto un abi gatavojas kāzām. Viņš norādījis, ka abi jau saderinājušies un kā mīlestības apliecinājumu viens otram dāvājuši Cartier gredzenus.

Iespējams, ka abu atkalsavienošanās jauniešiem nāks par labu - kamēr Bībers risināja neskaitāmos konfliktus ar kārtībsargiem, viņa mīļotā meitene bija spiesta iziet kursu kādā atkarību ārstniecības iestādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!