Foto: Vida Press

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (attēlā) atvainojies faniem par savu uzvedību pēdējā pusotra gada laikā un stāstījis par pieaugšanas grūtībām šovbiznesā. Kā Bībers paziņojis video uzrunā, ko publicējis savā Facebook profilā, viņš nevēlas, lai tiktu uzskatīts par godkārīgu un augstprātīgu.

"Es baidījos par viedokli, kāds cilvēkiem par mani izveidosies," atzinies 20 gadus vecais puisēns, piebilstot, ka viņš neesot tas, par ko pats uzdodas. "Būt jaunam un pieaugt šovbiznesā ir ļoti grūti. Un vispār pieaugt ir grūti," atzinies Bībers.

Dziedātājs neslēpj, ka pagātnē sastrādājis ne mazums kļūdu. "Es gribu, lai cilvēki zina, kāds esmu patiesībā. Es gribu būt labs, maigs un jauks - tāds, kādu mani audzināja mamma," piebildis Bībers.

Jau vēstīts, ka pagājušajā gadā Bībers iekūlās vairākos skaļos skandālos: janvārī viņš tika arestēts par auto vadīšanu dzērumā, bet jūlijā viņš tika uz diviem gadiem nosacīti notiesāts par vandalismu - Bībers ar olām apmētāja kaimiņa māju.

Tāpat aizvadītajā gadā Bībers kādā restorānā Ibicā sakāvās ar Holivudas aktieri Orlando Blūmu, bija izņirgājies par dažu ārvalstu karogiem un iesaistījies fotogrāfa piekaušanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!