Foto: Reuters/Scanpix/Vida Press

Aizvadītajā nedēļā grupas "The Rolling Stones" līderis Miks Džegers astoto reizi kļuva par tēvu – amerikāņu balerīna Melānija Hemrika laida pasaulē viņa dēlu. Tiesa, publiskajā telpā jau labu laiku mēļo, ka pāris ir šķīries un 73 gadus vecais mūziķis tiekas ar citu – 26 gadu veco krievu modeli Mašu Rudenko (abi attēlā).

Allaž modrais tabloīds "Radar Online" šovasar vēstīja, ka Džegers krāpj Melāniju Hemriku un slepus tiekas ar krievu modeli Rudenko. "Viņš atkal ir iemīlējies. Viņš Mašas dēļ jūk prātā," izdevumam bija stāstījis kāds anonīms informators.

Zinātāji tolaik apgalvoja – Melānija nenojaušot, ka Džegers uzsācis romānu ar citu. Tāpat anonīmi avoti apgalvoja, ka mūziķis ar jauniņo modeli slepus slapstās jau labu laiku – vairāk nekā gadu.

Savukārt šoruden medijus pāršalca vēsts, ka, lai gan balerīna ir gaidībās, viņa un Džegers pašķīrušies. Tiesa, neviens no iesaistītājiem šīs runas presei nekomentēja, un Melānijai bija strikta nostāja – taujāta par viņas attiecībām ar Džegeru, balerīna tabloīdiem atcirta, ka savu privāto dzīvi neapspriedīs.

Pagājušajā nedēļā balerīna laida pasaulē mūziķa dēlu, un šī iemesla dēļ ar jaunu sparu uzvirmojušas runas par Džegera un krievu modeles dēku, kas, iespējams, vainojama pie tā, ka izjukušas viņa attiecības ar Hemriku.

Tiesa, publiskajā telpā izskanējušas dažādas spekulācijas par Džegera un Rudenko romānu, taču īstas skaidrības tabloīdiem nav – visi iesaistītie klusē un atsakās sniegt komentārus.

Kā šonedēļ vēsta izdevums "The Daily Mail", arī krievu modeles radi medijiem atteikušies sniegt jebkādu informāciju – Rudenko ģimenei esot stingri aizliegusi ar žurnālistiem runāt par viņas privāto dzīvi.

Kas interesanti – Rudenko oktobrī savā "Instagram" foto blogā bija padalījusies ar video no "The Rolling Stones" koncerta. Krievijas izdevums "MK.ru" vēlāk vēstīja, ka kāda modeles draudzene bildes komentāru sadaļā bija priecājusies, ka "tu esi kopā ar savu draugu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!