Foto: AP/Scanpix
Plašu ažiotāžu šonedēļ raisījusi par popmūzikas karali dēvētā dziedātāja Maikla Džeksona 18 gadus vecās meitas Parisas (attēlā) intervija izdevumam "Rolling Stone". Meitene paziņojusi, ka viņas tēvs ticis noslepkavots.

Džeksons nomira 2009. gada 25. jūnijā. Oficiālā versija liecina, ka viņa nāvi izraisījis zāļu un dažādu medikamentu kokteilis, kas tika atrasts viņa asinīs. Tiesa, netrūkst tādu, kuri uzskata, ka dziedātāja nāve nebija nejauša sagadīšanās.

Arī Parisa, taujāta, vai viņas tēvs tika nogalināts, atbildējusi, ka "tas ir acīmredzams". "Pilnīgi viss uz to norāda. Tas izklausās pēc pilnīgas konspirāciju teorijas un buļļa mēsliem, bet visi patiesie fani un ģimene to zina. Tas viss tika sarīkots. Tas viss bija buļļa mēsli," intervijā sacījusi Parisa.

Džeksona meita arī norādījusi, ka daudzi alkuši viņas tēva nāvi. Tāpat viņa sacījusi, ka vēlas panākt taisnību, bet tas viss atgādina šaha spēli.

"Un es šo šaha spēli cenšos spēlēt pareizi. Un tas pagaidām ir viss, ko es par to šobrīd varu pateikt," "Rolling Stone" citējis Parisu.

Džeksona meita norādījusi – viņas tēvam bijusi paranoja, ka ir vairāki noslēpumaini cilvēki, kuri vēlas viņu sagūstīt.

"Un tad vienā reizē viņš man teica: "Kādu dienu viņi mani nogalinās,"," piebildusi Parisa.

Jāatzīmē, ka Džeksona meita pārsteigusi arī ar vairākām citām atklāsmēm – viņa atzinusies, kad tad, kad viņa bijusi 14 gadus veca, kāds svešinieks viņu seksuāli aizskāris. Tāpat meitene stāstījusi, ka bijusi atkarīga no narkotikām un slīgusi depresijā, kā arī nomāktības un daudzo pārdzīvojumu dēļ vairākkārt mēģinājusi izdarīt pašnāvību.

"Es nevēlos atklāt nekādas sīkākas detaļas. Bet tā nepavisam nebija laba pieredze. Man bija ļoti grūti, un es tolaik to nevienam neteicu," svešinieka seksuālo uzmākšanos "Rolling Stone" komentējusi Džeksona meita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!