Foto: Reuters/Scanpix
Popmūzikas zvaigznes Dženiferas Lopesas vīrs, dziedātājs Marks Entonijs (abi attēlā) iesniedzis oficiālu šķiršanās pieteikumu – dokumenti sagatavoti astoņu mēnešu laikā kopš pāra lēmuma dzīvot atsevišķi.

Lopesa un Entonijs bija precējušies septiņus gadus un ir četrus gadus vecu dvīņu – Maksa un Emmas – vecāki.

Pagājušā gada jūnijā pāris izplatīja kopīgu paziņojumu par šķiršanos: "Esam nolēmuši pielikt punktu mūsu laulībai. Tas bija ļoti grūts lēmums. Esam nonākuši pie draudzīgas vienošanās visos jautājumos. Visiem iesaistītajiem šis ir sāpīgs laiks, tāpēc mēs novērtēsim, ja ar cieņu izturēsieties pret mūsu privātumu."

Kā ziņo resurss TMZ, Entonijs oficiālajā iesniegumā kā šķiršanās iemeslu minējis "neatrisināmas domstarpības" un lūdzis kopīgu juridisku un fizisku aizbildniecību pār abu dvīņiem. Tomēr viņš turpmāk nevēlas finansiāli atbalstīt Lopesu.

Kopš paziņojuma par šķiršanos pāris kopā strādājuši televīzijas realitātes šovā Q'Viva! The Chosen, kurā viņi darbojas kā līdzproducenti. Entonijs raksturojis šo projektu kā ļoti dinamisku sadarbību mūziķu "Sonija [Bono] un Šēras stilā."

Dženifera Lopesa un Marks Entonijs, kuri abi nākuši no Puertoriko, īsu laiku tikās jau deviņdesmitajos gados.

Tas notika pirms Entonija pirmajām laulībām ar bijušo titula Miss Universe īpašnieci Daijanaru Toresu un Lopesas otrajām laulībām ar dejotāju Krisu Džadu.

Pēc pašķiršanās viņi palika draugi un turpināja sadarboties, veidojot mūzikas videoklipus. Pāris atsāka attiecības 2004. gadā, kad ierakstīja duetu Lopesas filmai Shall We Dance.

Tā paša gada jūnijā viņi klusi salaulājās – tas notika tikai četras dienas pēc Entonija oficiālās šķiršanās no iepriekšējās sievas, no kuras viņam ir divi bērni.

2008. gadā pasaulē nāca abu dvīņi, kuru pirmās fotogrāfijas esot pārdotas presei par četriem līdz sešiem miljoniem ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!