Foto: Vida Press

Priecīgus jaunumus plašākais sabiedrībai atklājusi britu dziedātāja Adele – viņa slepus apprecējusies ar savu ilggadējo draugu Saimonu Koneki (abi attēlā).

Publiskajā telpā jau gadiem ilgi bijušas spekulācijas par Adeles un Saimona attiecību statusu, un svētdien notikušajā koncertā Austrālijas pilsētā Brisbenā mūziķe beidzot apstiprinājusi, ka ir apprecējusies.

Noslēpums izpausts pirms dziesmas "Someone Like You" izpildīšanas. "Tā sajūta, kad pirmo reizi kādā iemīlies, ir vislabākā sajūta pasaulē," izdevums "The Guardian", atsaucoties uz kāda fana publicētu video, citējis Adeli.

Turpinājumā dziedātāja skaidrojusi, ka ir atkarīga no šīm sajūtām, tomēr nekad vairs tās nepiedzīvos, jo ir satikusi savu īsto un vienīgo.

"Es nevaru vēlreiz iziet cauri šīm sajūtām, jo tagad esmu precējusies," pavēstījusi Adele, izraisot ovāciju un aplausu vētru.

Adele un šobrīd 42 gadus vecais Saimons Koneki ir kopā jau vairākus gadus, savukārt 2012. gada rudenī pasaulē nāca pāra pirmdzimtais dēls Andželo Džeimss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!