Foto: LETA

Šovasar par precētu sievu kļuvusi dziedātāja, populārās grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rakovska – viņa pēc trīs gadus ilgas draudzības mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti Zinti.

Kāzu plānus dziedātāja ieskicējusi intervijā žurnāla "Una" jaunākajā numurā. Kā norādījis izdevums, saruna ar Agnesi notikusi jūlijā, kad viņa vēl tikai posusies kāzām.

Precības notikušas 22. augustā. Intervijā pirms kāzām Agnese bija pastāstījusi, ka īpašajā dienā posīsies baltā kleitā. Tāpat arī viņa bija norādījusi, ka ar Zinti laulāsies Mākslas muzejā un viņu savienību noslēgs mācītājs Valdis Baltruks.

Agnese intervijā arī atklājusi, kā iepazinusies ar savu mīļoto, kā arī norādījusi – viņa nekad nav vēlējusies abu attiecības afišēt un izrādīt publiski.

"Ja trīs gadu laikā neesmu par šīm attiecībām neko stāstījusi, tam noteikti ir iemesls, vai ne? Vienkārši iekšējā sajūta ir tāda, ka laime mīl klusumu. Tā es arī tagad jūtos – laimīga, ka pat negribas par to skaļi jūsmot. Protams, arī šī attiecības ir izdzīvojušas dažādus etapus, pa trim gadiem esam izgājuši caur uguni un ūdeni un nonākuši pie skaista lēmuma par turpinājumu," norādījusi Agnese.

View this post on Instagram

2019 be like 💙 foto @aigaredmane style @sv_stylista MUA @jelena.kanuka for @zurnals_una

A post shared by Agnese Rakovska (@agnesepark) on Aug 27, 2019 at 6:59am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!