Foto: Mango

24 gadus vecā dziedātāja Aisha jeb Aija Andrejeva (attēlā), kura sestdien triumfēja Eirovīzijas nacionālas atlases finālā, izšķīrusies no sava drauga Ivara Celma, ar kuru Aisha bija kopā aptuveni pusotru gadu.

"Nu, ko tur vairs slēpt... Jau kādu laiku esam pašķīrušies," žurnālam Privātā Dzīve atklājusi jaunā dziedātāja, bet sīkākus komentārus par attiecību izjukšanu un tās iemesliem nav vēlējusies sniegt.

Aizdomas par Aishas un Ivara attiecību beigām vietējai presei radās jau gada sākumā, kad viņa dažādus pasākumus apmeklēja bez sava drauga - gan Aishas dzimšanas dienas ballītē Vecgulbenes muižā, gan SEB "Muzikālajā bankā" Ventspilī dziedātājas mīļotais vīrietis nebija manāms.

Kādu brīdi gan Aisha, gan viņas preses pārstāvji taisnojās, ka Ivars pasākumus ar dziedātājas piedalīšanos neapmeklē darba dēļ, pēc uzvaras Eirovīzijas nacionālajā atlasē Aisha apstiprinājusi, ka attiecības ir izirušas.

Starp citu, jaunais gads bijušajai "fabrikantei" sācies ne tikai ar attiecību statusa maiņas, bet arī ar ievākšanos jaunā dzīvesvietā - šobrīd Aisha apmetusies jaunā projekta mājā Ķīpsalā, kur dzīvo kopā ar savu Maltas zīda sunīti Dadu

Fotogalerijā: Aisha ar savu nu jau bijušo draugu Ivaru Celmu aizvadītā gada vasarā un šova Dziedošās ģimenes fināla raidījumā neilgi pirms attiecību izjukšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!