Foto: DELFI
Dziedātājas Antras Stafeckas (attēlā) un viņas mīļotā vīrieša Ģirta ģimenē gaidāms pieaugums - abi vecāki jau audzina dēliņu Robertu, bet šobrīd mūziķe ir otrā bērna gaidībās.

"Jā, mūsu ģimenē gaidāms vēl viens bērniņš. Tagad, kad cilvēki jau sākuši par to runāt, nav vairs jēgas to slēpt, lai gan centos to paturēt noslēpumā," sarunā ar DELFI Izklaidi priecīgo vēsti apstiprina Antra.

Lai gan dziedātāja pagaidām nolēmusi neatklāt, kad tieši mazulis varētu nākt pasaulē, viņa stāsta, ka priecājas par gaidāmo ģimenes pieaugumu un ir ļoti laimīga.

"Es ļoti priecājos. Citādāk nemaz nevar būt! Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka ģimenes lielākā bagātība ir nevis nauda vai kādas citas materiālās vērtības, bet gan bērni," ir pārliecināta Antra.

Mūziķe ar gaidāmā mazuļa tēvu Ģirtu kopā ir jau vairākus gadus - abi iepazinās Ogres Valsts tehnikumā, kur Antras dzīvesbiedrs strādāja par darbmācības skolotāju. Abu savienībā dzimis arī dēliņš Roberts.

Jau vēstīts, ka maija sākumā publiskajā telpā izskanēja ziņas, ka Antra šķīrusies no sava ilggadējā drauga un dēliņa tēva, taču augustā dziedātāja paziņoja, ka attiecību krīzi izdevies pārvarēt un pāris ir atkal kopā.

Toreiz gan Antra nevēlējās sīkāk iedziļināties un runāt par piedzīvoto krīzi, taču viņa neslēpa, ka no jauna iemīlējusies Ģirtā un abu sirdīs uzplaucis pavasaris, kuram, kā rādās, šobrīd redzami arī augļi.

Savukārt pirms tam mūziķi vienoja romantiskas attiecības ar "dziedošo policistu" Nikolaju Puzikovu. Tiesa, par šo romāniņu Antra vienmēr vairījusies runāt, piebilstot, ka tas bijis sen un jau pagājis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!