Foto: F64

31 gadu vecā latviešu dziedātāja Antra Stafecka gaida savu trešo bērnu, māksliniece pavēstījusi savā "Instagram" profilā. Stafecka jau ir divu dēlu māmiņa, abi nāca pasaulē viņas attiecības ar bijušo vīru Ģirtu Lapsu.

Stafecka internetā publicējusi attēlu, kurā redzama ar jau palielu grūtnieces vēderiņu. Šos jaunumus viņa darījusi publiskus tālab, ka nevēlas, lai apkārt cirkulētu runas un baumas, turklāt dziedātājai šogad plānota koncerttūre "Dieva dēli, saules meitas" un publika tāpat pamanīšot viņas jauno statusu.

"Gaidot trešo bērniņu un apzinoties šīs laimes burvību, nezināju, ka varēšu kādreiz justies tā, kā šobrīd! Neaprakstāmi, vienreizēji, arī grūti. Bet esmu pateicīga Visumam, ka varu savā dzīvē šo piedzīvot. Būt tik bagāta ar kuplu un spēcīgu ģimeni, kura pildās ar mīlestību arvien vairāk un vairāk," vēsta Stafecka.

Stafeckai jau ir divi dēli no laulības ar Ģirtu Lapsu. Izdevums "Kas Jauns" pērn rudenī vēstīja, ka Stafecka satuvinājusies ar hokejistu Lauri Niedru. Tas notika neilgi pēc tam, kad izjuka dziedātājas attiecības ar ģitāristu Jāni Čubaru, ar kuru Stafecka bija kopā četrus gadus, abi spēlēja vienā grupā – "Otra puse". Pēc šķiršanās no Čubara māksliniece nepārtrauca sadarbību ar grupu, bet gan laida klajā vairākas jaunas dziesmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!