Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātājas Bejonsas Noulzas un repera Jay Z ģimenē sagaidīts pieaugums – aizvadītajā nedēļā pasaulē nākuši pāra dvīņi.

Jau vēstīts, ka pagājušās nedēļas sākumā izplatījās runas, ka Bejonsai sākušās dzemdības. Savukārt brīvdienās izdevums CNN no pārim pietuvinātiem avotiem uzzinājis, ka dvīņi nākuši pasaulē. Tiesa, mūziķu pāris šo priecīgo vēsti pagaidām nav komentējis.

Arī Bejonsas tēvs Metjū Noulzs svētdien, 18. jūnijā, sociālajā tīklā "Twitter" apstiprinājis, ka viņa meita dzemdējusi dvīņus.

"Viņi ir klāt," vēstījis Bejonsas tēvs. Šo ierakstu vīrietis bija papildinājis ar nepārprotamiem tēmturiem – dvīņi, Bejonsa un Jay Z – un digitālo kartīti, uz kuras rakstīti aizkustinoši vārdi: "Daudz laimes dvīņiem dzimšanas dienā. Mīlu, vectēvs."

Tā kā Bejonsas ģimene plašākus komentārus pagaidām nav sniegusi, faniem pagaidām nākas lauzīt galvas par mazuļu dzimumu, to, kad tieši notikušas dzemdības, un citām šī īpašā notikuma detaļām.

Atgādinām, ka februāra sākumā Bejonsa, "Instagram" tīklā publicējot drosmīgu foto, plašākai sabiedrībai atklāja, ka viņa zem sirds nes dvīņus. Viņas un repera Jay Z ģimenē jau aug abu kopīgā meitiņa Blū Aivija, kurai janvārī apritēja pieci gadi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!