Foto: Vida Press

Popmūzikas princese Britnija Spīrsa pēc atsvabināšanās no tēva aizbildniecības 40 gadu vecumā ar jaunu sparu sāka dzīvot savu dzīvi – viņa paziņoja, ka pošas kāzām ar draugu, turklāt abi gaidīja atvasi. Diemžēl dziedātāja piedzīvojusi spontāno abortu.

40 gadus vecā Spīrsa sociālajā tīklā "Instagram" pirms mēneša vēstīja, ka ir sava trešā mazuļa gaidībās, taču sestdien ievietojusi paziņojumu, ka diemžēl noticis spontānais aborts. "Ar visdziļākajām skumjām ziņojam, ka savu brīnumbērnu esam zaudējuši pašā grūtniecības sākumā. Tas ir smagi jebkuram vecākam. Varbūt mums vajadzēja nogaidīt ar grūtniecības fakta publiskošanu, taču bijām tik ļoti sajūsmināti, ka nespējām noturēties," viņa raksta.

Spīrsa un viņas līgavainis Sems Ašgars piebilda, ka šajā smagajā brīd spēku smeļas mīlestībā vienam pret otru: "Mēs turpināsim mēģinājumus kuplināt mūsu ģimeni. Paldies par atbalstu šajā laikā, taču lūdzam cienīt privātumu," pauž pāris.

28 gadus vecajam Ašgari savu bērnu vēl nav, taču Spīrsa ir māmiņa diviem 15 un 16 gadus veciem pusaudžiem, kuru tēvs ir Spīrsas bijušais vīrs Kevins Federlains.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!