Foto: DELFI

Pazīstamā dziedātāja Liene Greifāne jeb Candy (attēlā) nupat iepriecināja savus modi mīlošos fanus, stilīgi nodzenot gandrīz pusi galvas un jauno tēlu reprezentējot sociālajos tīklos. Nu Lienes ērkuli iespējams izpētīt vēl tuvāk, jo modes dāma atrādījusies putras dienā.

Ar jauno, vēl aktuālāko griezumu Liene pirmo reizi publiski padižojusies 9. oktobra pēcpusdienā restorānā Fazenda, kur tika svinēti putras svētki. Jauno griezumu dziedātāja bija stilīgi sacēlusi uz augšu un atķemmējusi atpakaļ.

Arī šovbiznesa kolēģi novērtēja Lienes aktuālo tēlu, iemūžinot sevi krāšņos selfijos kopā ar modīgo dziedātāju. Arī sociālajos tīklos fani pauduši prieku par mākslinieces uzdrošināšanos sekot vēsmām un atzinuši, ka Liene ir no tām sievietēm, kura izskatīsies fantastiski neatkarīgi no tā, kādi eksperimenti tiks veikti ar viņas ērkuli.

Netrūkst gan arī kritiķu, kuri apgalvo, ka ar jauno sasuku Liene izskatoties vīrišķīga un pat apaļīga. Taču pozitīvajai Lienei par kritiku satraukties nav vērts - latviešu tautai jau sen zināms fakts, ka lielākajiem kritizētājiem parasti vienkārši skauž otra skaistums, stilīgums un panākumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!