Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Crystal jeb Kristīne Miljone, jeb Kristīne Zemture, kura pirms gada rebrendingojās par Kristin Million (attēlā), gada nogalē devusies uz Ēģipti. Ceļojuma laikā Miljone nav aizmirsusi arī savus fanus, tāpēc regulāri lutinājusi ar bildēm no ceļojuma.

Lielāko daļu laika Ēģiptē seksīgā dziedātāja pavadījusi atpūšoties pēc smagā darba. Viņa baudījusi sauli, peldes un laisku atpūtu viesnīcā. Dziedātāja jūsmīgi stāstījusi faniem, ka ūdens temperatūra decembrī Ēģiptē esot 24 grādi, ko grēks kārtīgi neizbaudīt.

Ūdens bijis tik vilinošs, ka izskatīgā meitene tajā bridusi pat elegantā kleitiņā. Starp atpūtas mirkļiem Miljone paspējusi arī apskatīt dažus vēstures objektus.

Tikmēr mājās palikušajiem faniem atliek vien priecēt acis par skaistajām bildēm, kurās gan lielāku fanu uzmanību piesaista nevis dabas skati, bet pašas Miljones seksīgais izskats.

Dziedātāja nekautrējas izrādīt augumu, pozējot gan peldkostīmā, gan īpaši pikantos tērpos, kuri atklāj viņas tvirtās krūtis un slaidās kājiņas. Fani jau uzslavējuši meitenes lieliskos dotumus auguma ziņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!