Foto: LETA

Dziedātāja Ieva Kerēvica pavisam drīz kļūs par māmiņu otrajam mazulim, taču par savu mīļoto vīrieti un bērniņa tēti līdz šim nav publiski runājusi. Viesojoties TV sarunu šovā "Kad viņas satiekas", dziedātāja pastāsta par savu jauno dzīvesbiedru un abu negaidīto iepazīšanos.

Šarmantā skatuves māksliniece atklāj, ka bija pieradusi pie savas pašpietiekamības un tā, ka visu var izdarīt pati. Kad uzkrāta dažāda dzīves pieredze, pagriezt savu dzīvi citā virzienā, no jauna atvērties otram cilvēkam un ļauties attiecībām nav nemaz tik vienkārši, taču Ievas gadījumā iejaucās laimīgs gadījums, par ko viņa tagad ir pateicīga augstākiem spēkiem.

Gaidāmā bērniņa tētis, kā saka pati Ieva, nav no mūziķu pasaules, ilgu laiku dzīvojis ārpus Latvijas un savulaik strādājis par viesmīli restorānā, kur tad arī notika abu liktenīgā tikšanās.

Pirmo reizi Ieva šajā restorānā iegriezās, lai aši uzkostu pusdienas un skrietu tālāk darbos. Simpātisko viesmīli ievērojusi gan, bet nekāda turpinājuma iespēja prātā nav bijusi. Ievas draugs vēlāk atzinies, ka viņam tajā īsajā satikšanās brīdī gan "viss iekšā novibrējis".

Otro reizi dziedātāja devusies uz to pašu restorānu kopā ar draudzenēm, un tad jau tas beidzies ar pirmā randiņa sarunāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!