Foto: DELFI

Ielidojusi Rīgā no Londonas, dziedātāja Linda Šingireja jeb Lily (attēlā) laiku velti netērē. Viņa uzreiz steigusi ierakstīt dziesmu, lai atgrieztos Latvijas šovbiznesā, kā arī sniegusi saturīgu interviju, daloties savās pēdējā laika svarīgākajās atziņās.

Intervijā žurnālam Klubs Lily atzinusies, ka tagad, 31 gada vecumā, beidzot nebaidās parādīt savas seksualitātes mežonīgo pusi. Viņa mudina arī citus nebaidīties paust savu seksualitāti dažādos veidos.

"Cilvēki būs laimīgi, smaidīgi, ja viņiem būs vairāk seksa. Cilvēkiem vajag spēlēties, vienam otru izzināt. Uzdot jautājumus, runāt, piemēram, par to, kurā vietā pieskarties.

Ja gribi izmantot papildu ierīces, nopērc, nekautrējies. Ja kāds jūtas vientuļš, kādreiz labāk izbaudīt savu ķermeni, nevis aiziet uz bāru un satikt cilvēku, kurš ir svešs un par kuru nevar zināt, kur aizvedīs. Ar sevi iepazīties - tas ir tik dabīgi.

Tas ir labi asinsritei. Vajag priecāties, kamēr sevi jūti," smejoties savās atziņās žurnālā Klubs dalījusies Lily.

Dziedātāja atzinusies, ka vēlētos sakārtot privāto dzīvi un tikt pie bērniem, taču pašlaik viņai nopietnu attiecību neesot. "Esmu brīva, bet man ir vairāki pielūdzēji, kam es ļoti, ļoti patīku, viņi savstarpēji konkurē.

Izvēlēšos foršāko, kad būs pienācis laiks. Man patīk vairāki, bet ir kāds, kurš patīk vairāk," pati par savu intīmo dzīvi pastāstījusi Lily.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!