Foto: DELFI

Latviešu dziedātāja Māra Katarska pēc Ēģiptē pārdzīvotajām šausmām atgriezusies Latvijā pie ģimenes. Jaunā sieviete vēlas atgūt sirdsmieru un parūpēties par savu veselību, un pateicas visiem cilvēkiem, kuri viņu atbalstījuši un viņai palīdzējuši.

Pirmdien, 21. janvārī, sarunā ar portālu "Delfi" Māra atklāja, ka viņa šobrīd atpūšas pie mammas Tērvetē. Viņa arī satikusi tēti, ar kuru ilgi nebija redzējusies.

"Visi tik ļoti mani atbalsta, kaut man un manai ģimenei šobrīd nav tas vieglākais brīdis. Galvenais, ka īstajā brīdī mani dabūja prom un esmu sveika un vesela. Šobrīd vēlos atgūt iekšējo mieru un pārbaudīt savu veselību," stāsta Māra.

Dziedātāja sola arī turpināt muzicēt un piebilst, ka "soli pa solītim jādzīvo tālāk".

"Esmu pateicīga, ka šeit Latvijā ir tik daudzi, kuri man palīdz un atbalsta. Es esmu patīkami pārsteigta, un pēc visa notikušā ir tik mierīgi būt mājās pie savējiem," saka Māra.

Jau ziņots, ka šovā "Okartes skatuve" savulaik iepazītā dziedātāja Māra Katarska janvāra vidū atradās bezvēsts prombūtnē Ēģiptē un viņas ģimenei bija bailes par jaunās sievietes dzīvību un veselību, ņemot vērā, ka viņas tā brīža draugs viņu sitis un citādāk fiziski un arī emocionāli iespaidojis.

Dziedātājas meklēšanā iesaistījās arī daudzi cilvēki Latvijā, kas "Facebook" izveidotā grupā aktīvi dalījās ar jaunāko informāciju par viņas gaitām, pārdzīvoja, pauda atbalstu un meklēja veidus, kā Mārai palīdzēt, kā arī noorganizēja ziedojumu vākšanu, lai jaunās sievietes mamma varētu nokļūt Ēģiptē pie meitas.

Aizvadītajā nedēļā Ēģiptes tiesībsargājošajām institūcijām, iesaistoties Latvijas vēstniecībai Ēģiptē, izdevās Māru atrast un viņa tika nogādāta policijā.

Pagājušajā trešdienā Ēģiptē pie Māras ieradās arī viņas mamma, ar kuru kopā viņa vēlāk atgriezās Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!