Foto: Vida Press

Lai gan amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija (attēlā) vienmēr varējusi lepoties ar sievišķīgām, pilnīgām auguma aprisēm, modrie ārzemju tabloīdi un mūziķes fani pamanījuši, ka pēdējā laikā viņa manāmi pieņēmusies svarā.

Kerija nekad nav bijusi kautrīga – jau kopš karjeras pirmsākumiem viņa priekšroku devusi atklātiem un ķermeņa formas izceļošiem tērpiem gan uz skatuves, gan sarkanā paklāja pasākumos un arī ikdienā.

Mūziķes iecienītāko tērpu topa augšgalā ierindojas minikleitas ar dziļu dekoltē izgriezumu, tīkliņzeķubikses un kurpes ar platformas zoli. Tiesa, šāda kombinācija ne vienmēr attaisno cerības, jo apžmiegts ietērps izceļ ne tikai labumus, bet arī nevēlamos defektus – liekos kilogramus un tauku krociņas.

Kā liecina dziedātājas jaunākie foto un ārzemju mediju ziņu virsraksti, viņa pēdējā laikā manāmi pieņēmusies svarā. Tiesa, iespējams, neviens to nemaz nepamanītu, ja viņa kaut ko pamainītu savā garderobē, tomēr Kerija spītīgi turpina iespīlēties mini, kas vēl vairāk izceļ liekos kilogramus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!