Foto: Vida Press
Izcilās angļu dziedātājas Adeles pirkstā parādījies gredzens, kas varētu būt saderināšanās apliecinājums. Ar šādu rotaslietu viņa pirmo reizi parādījusies publiski nule aizvadītajā "Brit Awards" balvu pasniegšanas ceremonijā.

Adele pasākumā gozējās elegantā melnā "Giorgio Armani" kleitā, kas ļāva izcelties tieši gredzenam ar iespaidīga izmēra dimantu centrā. Tas mirdzēja mākslinieces kreisās rokas zeltnesī. Pasaules tabloīdi visai pamatoti lēš, ka Adele varētu būt saderinājusies.

33 gadus vecā dziedātāja jau ilgāku laiku ir kopā ar NBA basketbolistu aģentu Riču Polu. Par Adeles romānu ar Polu sabiedrībā mēļoja jau sen, taču tikai pērnā gada rudenī izcilā dziedātāja šos privātos jaunumus apliecinājusi ar skaistu kopbildi. Nu jau gadu Adele ir juridiski brīva sieviete – pagājušajā gadā tika šķirta viņas laulība ar sava dēla tēvu Saimonu Koneki.

Ceremonijā "Brit Awards" Adele ieguva balvu par gada labāko dziesmu – tā, protams, bija "Easy on me", kā arī balvu par gada vislabāko jauno albumu. Pateicības runā māksliniece teica, ka veiksmīgais albums "30" ir veltīts dēlam Andželo un bijušajam vīram Koneki, jo albums esot "par viņiem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!