Foto: Publicitātes foto

Jaunā pašmāju dziedātāja Elli U jeb Elīna Usova (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē iepirkšanās centrā Sky&More notikušo pavasara/vasaras Fashion&Show pasākumu apmeklēja īpaši drosmīgā tērpā, skatieniem atklājot iespaidīgu dekoltē.

Tomēr īpašu vērību savu sievišķīgo apaļumu kopšanai jaunā dziedātāja nevelta un sarunā ar DELFI Izklaide smejoties atzīst, ka savā maigajā vecumā par krūšu tvirtumu vispār nesatraucas.

"Man savos divdesmit divos gados nav īpašu metožu vai noslēpumu par to, kā uzturu formā savas krūtis. Jaunībā par šādām lietām, par laimi, nav jāsatraucas. Priecājos, ka manas formas ir dabas dotas, un īpaši nesekoju līdzi tam, vai nezūd to tvirtums.

Protams, ieteicamas ir kontrastdušas, kā arī dažādi kosmētiskie līdzekļi un masāžas. Tomēr, manuprāt, vissvarīgākais ir tas, kāds tavs organisms ir iekšienē. Ja šai ziņā viss būs kārtībā, arī āriene būs skaista, mirdzēs āda un nebūs lieku raižu.

Šo iemeslu dēļ ir jāapmeklē fitnesa nodarbības, jālieto veselīgs uzturs un jānodrošina organismam nepieciešamais mitrums. Un ir tikai likumsakarīgi, ka, ja būs trenēts ķermenis, tad arī krūtis izskatīsies, kā pienākas," stāsta Elīna.

"Arī es pati pieturos pie principa, ka svarīgākais faktors ne tikai tvirtas dekoltē zonas ādas, bet arī kopumā vesela un skaista ķermeņa uzturēšanā ir pietiekams ūdens daudzums organismā. Tādēļ iesaku dzert ļoti daudz šķidruma. Protams, tas nav jādara, sevi ar varu piespiežot, tomēr kāda papildu glāze par ļaunu nenāks.

Līdzīga situācija ir ar augļiem. Uzskatu, ka tiem mājās jābūt vienmēr. Augļus iesaku ēst gan svaigā veidā, gan pievienot citām sastāvdaļām dažādos šeikos, apvienojot tos ar ūdeni vai sulām. Galvenais, lai organisms būtu apgādāts ar mitrumu, un to ir patīkamāk darīt garšīgā veidā," nosaka meitene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!