Foto: Privātais arhīvs/LETA

Populārais policists un dziedātājs Nikolajs Puzikovs šopavasar nolēmis šķirties no sava iemīļotā "BMW 318d" sedana – auto šonedēļ izlikts pārdošanā par 5500 eiro, bet mūziķis arī norādījis, ka "cena mazliet runājama".

Kā "Facebook" sludinājumā norādījis Puzikovs, automašīna ir 2007. gada izlaidums un tai ir oriģināla "M" sportisko elementu pakotne, 2.0 dīzelis.

"Divi gadi Latvijā, ievests no Beļģijas. Tikko izieta jauna tehniskā apskate. Ceļa nodoklis nomaksāts. Servisa grāmatiņa ar visiem dokumentiem, divas atslēgas darba kārtībā, nobraukums oriģināls," sludinājuma aprakstā norādījis Puzikovs.

Tāpat arī dziedošais policists uzskaitījis automašīnas labās īpašības, tajā skaitā arī uzsvēris, ka spēkratam ir melni lietie diski, lietus sensors, klimata kontrole, kruīza kontrole, salonam ir melni griesti un citas ekstras.

Puzikovs arī piebildis, ka auto var apskatīt Rīgā vai Ogrē. Sludinājums arī izvietots portālā "SS.lv", kur norādīta kontaktinformācija, kā sazināties ar auto īpašnieku.

Jāatzīmē, ka prasītie 5500 eiro par šo 2007. gada BMW modeli ar 262 tūkstoš kilometru nobraukumu ir visai pievilcīga cena, jo citi pārdevēji par līdzīga gājuma auto prasa aptuveni sešus tūkstošus eiro vai pat vairāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!