Foto: Mango

Dvīņu māsas Ana un Katrīne jeb Anastasija un Jekaterina Drozdovičas aizvadītās nedēļas nogalē kopā ar skatuves kolēģiem un domubiedriem Opium Cafe svinēja savu pilngadības ballīti, kas izvērtās par skaļu dziedāšanas pasākumu, kas beidzās tikai četros no rīta.

Tā ir pirmā ballīte, kurā dvīņumāsas Ana un Katrīne varēja droši uzturēties klubā, neuztraucoties par pieaugušo pavadību. Dvīnes savā ballītē dziedāja pašas un saņēma dāvanā arī citu jauno dziedātāju muzikālos priekšnesumus.

Svinību galda klāšanā bija iesaistījušās arī abas gaviļnieces un kopā ar ģimeni svētku cienastam bija pagatavojušas suši.

Kad tika nopūstas sveces divos jubilejas kliņģeros, sarunā ar izklaides portālu Mango abas meitenes atklāja, ka, gaidot viesus, bija neliels uzraukums, bet līdzko sākās dziesmas, viesi laidās kaislīgās dejās.

Ana un Katrīne vienmēr izcēlušās ar interesantu stilu. Arī dzimšanas dienas ballītē abas bija ģērbušās kārdinošās mini kleitās. "Jā, šoreiz nederēja garas kleitas. Piemeklējām atbilstošu apģērbu kluba atmosfērai. Kleitas mazliet pāršuvām. Kakla griezums ir veidots pēc vienas no aktuālākajām modes tendencēm, kad kakla asimetrija veidota uz vienu roku. Galvenais priekšnosacījums, lai kleitas ir vasarīgas un seksīgas, jo mums taču jau 18 gadi, un nu mēs drīkstam daudz vairāk nekā līdz šim. Aksesuārus šoreiz izvēlējāmies zelta krāsā," stāsta Ana, bet Katrīne piebilst, ka, lai gan abas kļuvušas 18 gadus vecas, nekas kardināls viņu dzīvēs nav mainījies. "Vien tas, ka tagad mums nav jāuztraucas, ka naktīs ejam dziedāt uz kādu klubiņu," smejas Katrīne.

Dvīnes atklāja, ka visjaukākā dzimšanas dienas dāvana nāk no tērpu dizaineres Līvas Saules, kas piedāvājusi uzšūt abām dvīnēm jaunus skatuves tērpus.

Tiesa gan, ir arī kāds bēdīgs fakts. Ana un Katrīne neslēpj sarūgtinājumu par popmūzikas karaļa Maikla Džeksona nāvi. Arī savā dzimšanas dienā gaviļnieces, pieminot Džeksonu, nobirdināja pa asarai un pastāstīja, ka viņas iedvesmojušās no slavenā dziedātāja.


Ar draugiem abas dvīnes ballējās Opium Cafe, bet mājās radu un ģimenes lokā svinības notika svētdienas pēcpusdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!