Foto: Mango
Dziedātājs Eddy jeb Edijs Melnis (attēlā) dažādus publiskus pasākumus jau pusgadu apmeklē ar pastāvīgo draudzeni Violetu. Lai gan Edijs paziņojis, ka nekad nevēlas precēties, viņa draudzeni Violetu šāds paziņojums nebaida.

"Parasti esmu saticies ar meiteni nedēļu, maksimums - mēnesi. Nezinu, kāpēc tā, jo es neesmu kaut kāds nepareizs, bet vienkārši nesanāca atrast ar viņām kopīgu valodu. Kā mēs zinām, XXI gadsimtā viss ir ļoti kruti, un tikai ar Violetu man izdevās atrast kopīgu valodu," sarunā ar izklaides portālu Mango Edijs raksturo savas attiecības ar draudzeni.

Edijs par sieviešu uzmanības trūkumu nevar sūdzēties, tomēr koncertos viņu atbalsta arī mīļotā meitene Violeta. "Viņa ar savu enerģiju, stāvot man blakus, nomierina mani. Es esmu tāds cilvēks, ka pirms uzstāšanās uztraucos un sāku trīcēt, un viņa ar savu klātbūtni man noņem stresu," draudzeni slavē Edijs un piebilst, ka uz skatuves viņam mēdz trīcēt sirds, nevis rokas.

Lai gan Edijs piedzīvojis laimes pilnus mirkļus jaunajās attiecībās, viņš neplāno bildināt savu draudzeni. "Es visār nedomāju nekad precēties. Domāju sevi veltīt mūzikai un karjerai," strikti nosaka dziedātājs.

Viņš atklāj, ka spēja vizuāli un stilistiski atšķirties no citiem dziedātājiem viņam ir kā mazs bonuss. Par mūziķa skatuves tēlu rūpējas stiliste Baiba Blaus, kura ar Ediju saprotas no pusvārda. "Edijs mēdz būt dažāds, bet uz Jaunā viļņa konkursu radījām Edijam neaizsniedzamā vīrieša - dendija tēlu," priecājas Baiba.

Vaicājot, kāpēc Edijs nācis klajā ar paziņojumu, ka savulaik lietojis narkotikas, viņš skaidro: "Visu ko biju lietojis - extasy, marihuānu un amfetamīnu. Kāpēc es to visiem atklāju? Tāpēc, ka propogandēju veselīgu dzīvesveidu. Ja kāds vecāks cilvēks jauniešiem teiks, lai nelieto narkotikas, viņiem būs pilnīgi vienalga. Taču es atklāju, ka esmu lietojis un tagad nelietoju. Tas tomēr ir labi. Varbūt, ka kāds manī ieklausīsies, un varbūt, ka kādam mans stāsts palīdzēs. Tagad pareizi ēdu, sportoju un pareizi domāju," stāsta Edijs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!