Kāds skandalozās dziedātājas Eimijas Vainhausas draugs atklājis šokējošas lietas – meitenei jau divreiz uznākušas spēcīgas lēkmes, kuru laikā viņa raustījusies konvulsijās gluži kā šausmu filmas "Sātana izdzinējs" varonis.

Mediķi prognozē, ka nākamā pārdozēšana Eimijai varētu kļūt pēdējā. 24 gadus jaunās meitenes augums ir tā novājināts, ka ārsti bažījas, ka kritienu laikā viņa nesalauž sev kaulus.

Pirmā "kokaīna princeses" pārdozēšana notika 2007. gada augustā, kad meitene bija pārvērtējusi savas spējas un vienlaicīgi ieņēmusi kokaīnu, heroīnu, ectasy, ketamīnu un metamfetamīnu.  Tieši tad viņai sākusies personības dalīšanās, kas varēja beigties ar pašnāvības mēģinājumu.

Otra pārdozēšana notikusi šī gada jūlijā, kad dziedātāja iepīpējusi pārmērīgi daudz hašišu un viņai sākušās halicunācijas, un viņa zaudējusi kontroli pār sevi. Ārsti dziedātājai konstatējuši dažus šizofrēnijas simptomus.

6. septembrī dziedātājai paredzēta uzstāšanās festivālā "Bestival", bet Eimijas pārstāvji nespēj atbildēt, vai dziedātāja spēs uzstāties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!