Foto: DELFI

Savulaik lielu atpazīstamību iemantojusī grupas Eldorado soliste Inese Nagle (attēlā centrā) pirms aptuveni gada pārcēlusies uz dzīvi Francijā, un tagad viņa savu dzīvi oficiāli saistījusi ar francūzi.

"Robērtu, kuru pati saucu par Robēru, pazīstu trīs gadus. sākumā gan mūsu kontaktēšanās notika lielākoties ar vēstulēm, jo angliski viņš prata ne visai labi, tāpēc mums bija grūti sarunāties. Tagad viņš angļu valodā runā labi," žurnālam Kas Jauns stāstījusi Inese, kura vīra dēļ centīgi apgūst franču valodu.

Kāzas notikušas septembrī Francijā, un pēc tām Inese pieņēmusi vīra uzvārdu, kļūstot par Inesi Azemu, un par savu jauno statusu viņa ļoti priecājas.

"Tās ir labas izjūtas, jo sevi jūtu kā ģimenes cilvēku. Man patīk gatavot, darboties dārzā, jauki arī, ka varu paļauties uz vīra atbalstu. Viņš ir mūziķis, desmit gadus spēlēja ģitāru grupā, ir arī citas kopīgas lietas, kas mūs tur kopā.

Manu laulību ar francūzi atbalstīja visi mani radi un tuvākie draugi. Par to esmu ļoti pateicīga, jo šīs attiecības man nebija viegls lēmums," atzinusi Inese.

"Pirms tam man bija divas laulības Latvijā, taču tas bija sen. Pa vidu bija arī nopietnas attiecības, bet tas viss ir pagātne," skaidrojusi bijusī dziedātāja, kura pēc kāzām ar vīru pošas medusmēnesī uz Japānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!