Foto: AFP/Scanpix

Pazīstamā latviešu operdziedātāja Elīna Garanča (attēlā) aizvadītās nedēļas izskaņā laidusi pasaulē savu otro atvasi – piektdien piedzimusi operas zvaigznes un diriģenta Karela Marka Šišona meitiņa.

To, ka Garanča ir otrā bērniņa gaidībās, plašāka sabiedrība uzzināja aizvadītā gada vasarā, kad grūtniecības dēļ viņa atcēla savas uzstāšanās Metropolitēna operā - tapa zināms, ka viņa nepiedalīsies novembrī un decembrī paredzētajos Štrausa operas Rožu kavalieris un februārī gaidāmās Masnē operas Verters iestudējumos.

Paziņojot par mazulītes nākšanu pasaulē, Garanča un viņas laulātais draugs atklājuši, ka savai otrajai meitiņai viņi devuši vārdu Kristīna Sofija. Tāpat paziņojumā teikts, ka gan māmiņa, gan jaundzimusī jūtas ļoti labi, un Šišonu ģimene ir gatava priekpilnai un jaunu pieredžu pilnai nākotnei.

Garanča un Šišons gredzenus mija 2006. gadā, un 2011. gadā pāris sagaidīja savu pirmdzimto - meitiņu Katrīnu Luīzi.

Lai gan operdziedātājas ikdiena ir ļoti noslogota un darbīga, viņa vienmēr centusies atrast laiku, ko veltīt saviem tuviniekiem, jo ģimene viņai vienmēr bijusi ļoti svarīga.

"Sāp sirds, ka darbs tik bieži atņem Katrīnai mammu, tomēr esmu bezgala laimīga, ka man ir ne tikai karjera, bet arī meita un ģimene," sarunā ar DELFI Izklaide pērn stāstīja Garanča.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!